#egg #eggs #jajka #bake #morning #breakfast #family #photo #blog #cook #cookingbyrafirez #rafirezgotuje
Przepis:
1/2 laski kiełbasy podwawelskiej,
4 jajka,
2-3 łyżki oliwy z oliwek ,
łyżka świeżego koperku i szczypiorku,
sól i pieprz do smaku,
ser żółty na koniec do posypania.
Przygotowanie
Kiełbasę podsmażyć, na patelni do naleśników, razem z olejem i koperkiem. Jajka wymieszać z solą, pieprzem i szczypiorkiem. Wylać na mocno rozgrzaną patelnię z podsmażoną kiełbasą, Tak, aby pokryła całą zawartość. Nie mieszać. Po 2-3 minutach skręcić trochę ogień. Lekko podważać żeby nie przypadło. Podawać posypane tartym serem.
Smacznego.
Przepis:
1/2 laski kiełbasy podwawelskiej,
4 jajka,
2-3 łyżki oliwy z oliwek ,
łyżka świeżego koperku i szczypiorku,
sól i pieprz do smaku,
ser żółty na koniec do posypania.
Przygotowanie
Kiełbasę podsmażyć, na patelni do naleśników, razem z olejem i koperkiem. Jajka wymieszać z solą, pieprzem i szczypiorkiem. Wylać na mocno rozgrzaną patelnię z podsmażoną kiełbasą, Tak, aby pokryła całą zawartość. Nie mieszać. Po 2-3 minutach skręcić trochę ogień. Lekko podważać żeby nie przypadło. Podawać posypane tartym serem.
Smacznego.
Komentarze
Prześlij komentarz
Zapraszam do zostawiania komentarzy